Genieten in je tuin!

Alles over zwembaden

Wanneer je met de warme dagen lekker in je tuin in een zwembad wilt dan ga je op zoek naar een snelle oplossing. Een intex zwembad is dan zeker wel een oplossing. Niets lekkerder dan afkoelen in je eigen tuin in een zwembad. Er zijn natuurlijk verschillende soorten zwembaden:
Opzet zwembad: Deze is toch wel heel erg populair omdat je er lang mee kan doen, gaat niet snel lek en is stevig door het frame. Er kan ook nog eens veel water in dus aan te passen voor de personen die er in gaan.
Opblaaszwembad: Deze zijn eenvoudig op te blazen.  Deze zijn over het algemeen geschikt om je kinderen er in te laten spelen. Ze zijn vrij veilig omdat ze ondiep zijn.
Speelbad voor kinderen: Deze is geschikt voor kinderen, is ondiep en heeft ook nog eens speelelementen zoals een glijbaan of waterspuit.
Fast-set: Dit is een soort van opblaas zwembad en opzetzwembad. Dit komt omdat de bovenrand vaak opblaasbaar is. Ze zijn steviger en hoger dan de opblaasbadjes.

Genoeg keuze maar wil je er eentje halen dan heb je toch nog met een aantal dingen rekening te houden:
Hoe groot moet je zwembad zijn: Hoeveel mensen moeten er in het zwembad en hoeveel ruimte heb je in de tuin. Meet je tuin op waar je zwembad moet komen.
Voor wie is het zwembad geschikt: Wil je een zwembad alleen voor de kinderen of ook voor volwassenen.
Moet het zwembad een filter hebben: Wil je niet steeds het water verversen dan is een filter die het vuil uit het water haalt misschien een idee.
Duurzaamheid: Wil je een zwembad voor langer gebruik dan kost het iets meer.
Zwembad set of alleen zwembad: Je kunt ze ook halen waarbij je een volledige set bij koopt wanneer je niet alles los wilt halen.

Waar let je op bij het plaatsen van je zwembad:
* Lees de gebruiksaanwijzing* Zet het zwembad op een harde, vlakke ondergrond
* Zorg voor 1 meter rondom het zwembad
* Voldoende water in het bad
* Dek het bad af

Scroll naar top